O nama

NAŠE VRIJEDNOSTI

Pouzdanost

Stalni rast i poboljšanje suradnje dokaz su povjerenja kojeg uživamo kod naših kupaca. Povjerenje partnera i kupaca naš je cilj kojeg je jedino moguće postići integritetom i pouzdanošću u poslovanju.

Fleksibilnost

Dinamična branša i promjenjivost globalnog i nacionalnog tržišta iziskuje prilagodljivost novim izazovima. Brzom reakcijom i pragmatičnim pristupom stvorili smo prepoznatljiv način rada i odličan odnos s kupcima diljem BiH.

Posvećenost

Ozbiljno pristupanje svakom detalju poslovanja je naš odgovor na svakodnevne izazove domaćeg sektora trgovine i distribucije. Posvećenost potrebama naših brendova i kupaca stvaramo zdravo okruženje za uspješno poslovanje.

MISIJA

Misija našeg poduzeća je kroz timski rad, kontinuirano unaprjeđenje i inovativnost u ponudi proizvoda zadovoljiti potrebe naših kupaca. Kroz razgranatu distributersku mrežu želimo nastaviti uspješnu suradnju s našim poslovnim partnerima,svakodnevno im pružajući podršku u što boljem prezentiranju i plasiranju naših proizvoda krajnjim potrošačima.

VIZIJA

Vizija našeg poduzeća je da kroz ponudu iznimno kvalitetnog asortimana s optimalnim odnosom cijene i kvalitete postanemo jedan od vodećih regionalnih distributera robe široke potrošnje.

BROJKE

0

UPOSLENIKA

0

VOZILA

0

BRENDOVA

0

KUPACA